tirsdag 21. juli 2009

Trude og Heidis Bryllup


I mai var vi i Madrid, å giftet bort vår eldste datter. Det var en kjempefin sermoni med påfølgende selskap.BILDE  1 Tante Trude og Madel.  BILDE 2 Marte(vår yngste)  Pål , Trude og Heidi. BILDE 3 Trude og Heidi.

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med datter:-) Mye fint å se i bloggen din og titter gjerne innom igjen!

  SvarSlett
 2. Det ser ikke ut som kommentaren kom inn, så jeg gjør et nytt forsøk. Gratulere med datteren :-) Det var pussig da jeg så bildet her på bloggen din, så visste jeg at dette hadde jeg sett før. Etter å ha tenkt meg om kom jeg på at jo, det var i GD (jeg er gudbrandsdøl) som jeg leste tidligere i dag. Og tenk at jeg tilfeldigvis skulle droppe innom bloggen din i kveld. Det var ihvertfall et spesielt bilde og morsom komponert. Nå har jeg kost meg veldig i bloggen din også - veldig mye fint du har og jeg spør så pent om å få legge deg til blogglista mi, så jeg finner deg igjen :-)

  SvarSlett
 3. Hei Inger Lise.

  Tusen takk for at du likte bloggen min. Det var et artig sammentreff med det bilde..:-) Synes å det ble litt spesiellt..er jo ingen proff fotograf.Du kan selvfølgelig legge meg til i din liste ...er jo bare en ære det.

  SvarSlett