søndag 27. desember 2009

Gammeldagse lugger.

En fortsatt God Jul må jeg vel ønske dere alle. :-)

Det har vært lite med blogging i denne førjulstiden, men det har vel seg slik, at arbeidslaus har jeg ikke vært. Det siste som ble sydd av julegaver, ble disse luggene. Har ei svigermor som har lært meg denne kunsten. Å hva annet kunne jeg bidra med igjen....jo NYE LUGGER til jul. :-)
Ikke noe snart arbeid. Å når man kommer igang førsta dagen før lillejulaften...kan man si det blei rimelig hektisk. Men luggene blei nok ferdig. Å ei glad svigermor.
Her ute på Andøya har vi hatt et fantastisk fin vær...mye frost så nu sprader Madel og oldemor rundt i nytt fottøy...som garantert holder fotan varme. :-)))Oldemor sine lugger.

9 kommentarer:

 1. Å de var bare lekker. Ha en fortsatt fin romjul.
  Elisabeth

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte lugga! Har kjøpt meg luggebok, så når armene fungerer igjen skal jeg lage meg lugga ja!

  SvarSlett
 3. Det var da et utrolig fint fottøy! Slike har jeg aldri sett! Ha en fortsatt fin romjul;)

  SvarSlett
 4. Sikkert god og varm å ha på seg

  SvarSlett
 5. Tusen takk for komentarene!

  Veit sannelig ikke om det er noe som er varmere på gode vinterdager med frost :-)

  Er jo ull fra ytterst til innerst...og en go tykk såle. Bare vadmelen holder jo godt på varmen. Madel og jeg var ute en dag med mye frost...jeg hadde gode vintersko og Madel lugga...men jeg måtte gå inn å ta på mine lugger, for å klare å holde varrmen på fotan.Må være så stor at du får plass til ett par ull lester inni. Å så lett du blir på fotan...Springer fort i disse.

  SvarSlett
 6. Så fine labba du har laga.(Her i Trøndelag kalla vi dem labba). Sånne laga eg også for mange år tilbake... sammen m farmor.Og det e sant som du si, man blir utrolig lett på foten...
  :-)

  SvarSlett
 7. Hei igjen. Hvis du googler på "smilende monsterbukse" finner du mønster på ullbuksa. Bloggen den ligger på heter TonjeJenta`s Hobbyblogg. Håper du finner den nå.
  Elisabeth

  SvarSlett
 8. Kjære følger. Jeg synes det er veldig hyggelig at du vil følge bloggen min. Jeg takker for et hyggelige bloggår og ønkser deg et riktig Godt Nytt År.Ønkser deg også en hyggelig nyttårskveld.
  Gleder meg til neste BLOGG år.

  Klem fra Grethe

  SvarSlett