fredag 1. januar 2010

Risøyhamnbrua med en himmel i brann.

Måtte bare vise dere for et fantastisk fint vær vi har her på ANDØYA. Idag 1 januar 2010 tok vi svigerforeldrene med på en liten biltur....blei en 6 times tur.... ;-) rundt omkring. Vi kjørte rundt øya... videre til sortland... middag der...å så var det retur heim. Turen gikk stort sett på "bar " asvalt. Min svigerfar på 78 år husker ikke en høst/advent med et slikt vær og føre. Så til dere med mye snø....bare dere å kos dere. :-) Savner den ikke.....har hatt litt snø til jul...å får vi litt til påske skal jeg være fornøyd. ;-)

6 kommentarer:

 1. Nyyyyyydelig. Takk for titten :0)

  SvarSlett
 2. Ser fint ut det. Men når det er vinter foretrekker jeg at det er litt snø.. Har akkurat lagt inn et bilde på bloggen min, og der kan du se hvordan vi har det.....Koser meg når det er snø og både skiføre og scooterføre...

  SvarSlett
 3. Vakkert er landet vårt med eller uten snø !
  Bildet er praktfullt ! Klem !

  SvarSlett
 4. Nydelig. Ja når jeg ser slike bilder savner jeg tiden på Ainnes, men når det er snøstorm og råkk og fokk gjlør jeg det ikke.

  SvarSlett
 5. Her på Sørvestlandet har vi også et nydelig vær. Temperaturen har ligget på -6 til -10 i mange dager, noe som er helt uvanlig. Det har falt endel snø, men brøytemannskapet har så liten trening i å måke snø, at det er tildels håpløse tilstander her - ihvertfall for fotgjengere.
  Takk for koselig kommentar til det jeg lager. Dersom du vil følge bloggen min, så kanskje det hjelper å legge deg inn på nytt. Men jeg vet ikke hva feilent skyldes.

  SvarSlett