torsdag 1. oktober 2009

Adventskalender.Da var adventskalenderen ferdig. phuuu...... Som sikkert alle vet er denne sydd etter et mønster av AnnaKa. Veldig artig....men litt mye pirk. Synes selv at resultatet ikke ble så aller verst. Nå er det bare å vente på at den skal henges opp på veggen, hjemme til Madel. Men tru om det blir mor og far som må finne på pakker å...? ;-))

11 kommentarer:

 1. hei!
  Så hyggelig at du vil være med på trekning hos meg! :)

  Ha en nydelig fredag! :)

  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 2. Kjempefin!
  Flotte stoff du har brukt. Ja, det er nok ein del pirk på denne.
  Kan tenke meg å sy den til barnebarnet mitt og, men det blir ikkje i år :)

  SvarSlett
 3. Flott kalender !
  Har sydd den sjøl og synes at det var mange biter å få på plass , men dess finere er den ;o)) Fin blogg du har ;D God helg----

  SvarSlett
 4. Kjempefin vart den! Kan levande forestille meg at det er mykje pirk på denne. Alt for mykje til at eg har tenkt tanken på å sy den :)

  SvarSlett
 5. Takker for koselig kommentar i bloggen min. Mye fint å se på her hos deg - og så lekkert syrom du har :-) Bra ide til å senke symaskina ned i bordet. Ønsker deg en god helg :-)

  SvarSlett
 6. Så kjekkt atte du hadde lagt ein hilsen te meg.
  E berre ein svipptur innom for eg e på jobb og har egentligt masse maling som ska settas på plass. Såg ut som om du hadde masse fint så eg ska kåma ijenn seinare når eg har litt bere ti.
  Ha ein fortreffelige lordag.
  Shirley

  SvarSlett
 7. Kjempefin adventskalender. Jeg ser du er i gang med jul og adventsforberedelser. Det er lurt å begynne tidlig for plutselig er høytiden der. Ha en fin og kreativ høst

  SvarSlett
 8. Kjempefin kalender, har ikke sydd den enda, men har planer... Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Ha ei fin uke.
  Elisabeth

  SvarSlett
 9. Kalenderen din ble kjempe fin! Du har god øye til farver og stoffvalg! Nydelig :o)

  SvarSlett
 10. Koselig kalender du har sydd. Kjekt å finne flere bloggere fra Andøya - var på kurs med 4 stk derfra forrige helg. (Og jobba i oksebåsen for mer enn 20 år siden)

  SvarSlett