søndag 25. oktober 2009

Quiltefestivalen i Oslo
Da jeg bestemte meg for å besøke Trude, min eldste datter som bor i Oslo, ble turen lagt til denne helgen. Fant nemelig ut at det var en festival, som jeg ville ha med meg.:-) Å du å du hvor mye fint og inspirerende. Denne standen var til Quiltekroken . Det var en fin og avstemt krok...nydelige farger og fine produkter. :-) Men det skal sies at det ble besøk i flere stander....og handling ble det å i alle. Har også vært på Stoff og Stil....Ikea.....å i morra skal jeg og min søster Fanny...som å er stoffavhengig..... til Bærums Verk Og besøke Lappemakeriet.. Man kan vel si at det har vært en koselig tur....Godt å møte min store jente og mye ny inspirasjon.

7 kommentarer:

 1. Eia var vi der. Si meg er rosa årets farve eller?

  SvarSlett
 2. Mye fint å se. Hjelper på inspirasjonen med å dra på slikt

  SvarSlett
 3. Så mange vakre quilter! Flott tur du må hatt;)
  Ha en fin dag med masse kos !

  SvarSlett
 4. Hei Sølvi.
  Kunne nesten se slik ut...brun og rosa. :-)
  Det var nok forskjellige farge kombinasjoner...men jeg syntes disse var så delikat. Skal prøve å få lagt ut noen flere bilder så, så da kommer det sikkert litt annet å.:-)

  SvarSlett
 5. Det hørtes artig ut, deilig å hente litt inspirasjon. Sølvtråden lappelag på Kongsberg som jeg er medlem av, skal ha jubileumsutstilling førstkommende helg.
  Det blir spennende....

  SvarSlett
 6. Jeg var på kurs der med Trine Bakke, og fikk inntrykk av at en del var misfornøyd med å måtte betale for å gå i butikkene. Men damene i butikkene hadde gjort en kjempejobb med den lille plassen de hadde til å gi oss masse inspirasjon.

  SvarSlett
 7. Inspirerende!
  Toalettmappene dine er noe av det fineste jeg har sett: ) Du er veldig flink.

  SvarSlett